Професійне перевезення лежачих хворих у Львові, інвалідів, людей похилого віку — одна з найпопулярніших і затребуваних послуг, яку пропонують співробітники приватного пансіонату для людей похилого віку «Тепло любих». Кваліфіковані спеціалісти на сучасних автомобілях швидко та безпечно доставлять вашого родича до пункту призначення, забезпечивши йому максимальний рівень комфорту.

Коли і кому потрібне медичне перевезення?

Професійне медичне перевезення потрібне всім людям, які мають складнощі з самостійним пересуванням. Ця послуга також є незамінною для наступної категорії пацієнтів:

• інваліди;

• лежачі хворі;

• особи з тяжкою формою захворювань опорно-рухової системи;

• пацієнти, які страждають на той чи інший ступінь порушення рухової функції;

• хворі, які мають в анамнезі інфаркти чи інсульти;

• особи з переломами, іншими видами травматичних ушкоджень;

• хворі, стан яких потребує повного спокою та дотримання постільного режиму;

• пацієнти, які проходять відновлення після перенесених операцій.

Часто медтранспортування потребують і люди похилого віку, які вкрай важко переносять поїздки на звичайному транспорті.

В яких ситуаціях потрібне медперевезення?

Ця послуга може знадобитися, якщо потрібно доставити літню людину з лікарні або будинку в пансіонат, з клініки — додому або до центру реабілітації. Медичне транспортування використовується і для індивідуальних цілей. Наприклад, якщо хворого потрібно перевезти з одного району в інший, відправити на дачу або до будинку відпочинку.

Чим відрізняється медперевезення від поїздки звичайним транспортом?

Багато людей не розуміють різниці між медперевезенням та транспортуванням пацієнта на звичайному автомобілі. Транспортування на спеціальному автомобілі – це гарантія комфорту та безпеки хворого. Спеціальна техніка, система іммобілізації дозволять уберегти людину від трясіння в дорозі, яка може бути дуже небезпечною, особливо при травматичних ушкодженнях.

Кондиціонер та інше обладнання підтримує в салоні автомобіля оптимальні кліматичні умови, показники температури та вологості повітря. У машині достатньо місця для розміщення інвалідних крісел, нош, супроводжуючих осіб, особистих речей пацієнта. Дорогою хворого супроводжують медичні фахівці, які можуть провести необхідні терапевтичні процедури, надати екстрену допомогу.

Як користуватися послугою?

Служба перевезення пацієнтів працює в цілодобовому режимі, без перерв і вихідних днів. Для того, щоб замовити медичний автомобіль, потрібно зателефонувати до приватного будинку для людей похилого віку «Тепло любих», назвати адресу подачі авто та пункту кінцевого призначення, стан пацієнта та його паспортні дані, дату та час запланованої поїздки.

Консультант назве точну ціну послуги (вона формується індивідуально з урахуванням особливостей кожного конкретного випадку), і обумовлений час машина буде подано за вказаною адресою.

Консультація та замовлення за тел.: +380(95)872-57-74

Оформити заявку на перевезення на сайті: https://domprestarelyh.com.ua/ua/cities/dom-prestarelyh-vo-lvove

Будинок для престарілих у Львові Тепло любих, Будинок для літніх людей у Львові, Будинок для людей похилого віку Львів, пансіонат для людей похилого віку у Львові, пансіонат для літніх людей Львів, Хоспіс у Львові, Догляд за людьми похилого віку у Львові, вартість проживання у будинку літніх людей у Львові, скількі коштує проживання в будинку для престарілих у Львові?, як оформити родичів у будинок престарілих у Львові?